Založ si blog

Šikana , na sociálnej sieti

Milí priatelia, denno denne sa stretávame so šikanou na sociálnej sieti.Nedalo nám , mladým, si nevšimnúť príspevok  Hitky.sk, ktorý sa týkal Martina Jakubca. Bol v ňom obvinený , že si vymyslel prieskum agentúry AKO o župných voľbách , kde mal byť druhý v poradí. Po zverejnení tohto príspevku na  jeho stránke Facebooku, bolo zistené, že sa jedná o podvrh. Aj napriek tomu, že sa Martin Jakubec vyjadril, že nevedel, že sa jedná o podvod, ospravedlnil sa, ľudia pod ten príspevok písali veľmi negatívne komentáre.Ako keby oni samí nikdy neurobili žiadnu chybu. Začali ho slovne veľmi nepríjemne napádať , nič horšie sme ešte nečítali. Najhoršie na tom je, že komentáre plné nenávisti, agresivity a závisti, attakovali hlavne ženy. Ženy, ktoré vyzerali ako rozumné dámy. Urážky narážajúce na jeho sexuálnu orientáciu, posielanie ho na liečenie, či do hrobu….Premýšľali sme nad tým kam dnes siaha ľudská nenávisť, zloba, krutosť a závisť. Prečo to tak je? Je to touto dobou v ktorej sa vytráca z nás ľudí ľudskosť ? Však aj on je len človek so svojimi starosťami . Mali by sme sa zamyslieť v akom svete žijeme. V svete, kde si namiesto toho aby sme si osobne, pri večeri niečo povedali, píšeme si cez messenger . Alebo, si svoje ego zvyšujeme formou nechutných komentárov na sociálnych sieťach. My mladí, vieme, že Martin Jakubec je dobrý človek a vieme aj to, že má iba svoje ciele.Tvrdíte, že ho mladí ľudia nepočúvajú . Ako to viete ? Veď ste sa nás nespýtali , ale ANO, my ho počúvame , nie preto ako spieva, ale aký je, otvorený, odviazaný a hlavne je úprimný.Aspoň voči nám mladým.Nikdy v živote sme sa my, tak nechutne nesprávali k nikomu .Nikdy by sme si nedovolili súdiť niekoho, pretože nemáme na to právo. Ani nemáme právo bez príčiny niekoho urážať. Skúste si sadnúť v jeden deň na svoju stoličku a popremýšľajte, či by sa vám páčilo takéto ponižovanie vašej osoby , za nejaký prieskum ? Skúste si pomyslieť, že by aj vaše dieťa sa ocitlo v takejto situácii , ponižované, napádané oplzlými komentármi …Páčilo by sa vám to? Asi nie….A ak sa vám toto páči, nemáte žiadnu morálnu výchovu.Čudujeme sa, že je vo svete teror ? Nie, my už nie, pretože , ako je možné, že jeden muž dokáže vyvolať toľko nenávisti a bezdôvodne ?! Ak sme my ľudia takýto krutí je to strašné, ak my, mladí dokážeme pomôcť starším ľuďom, dať jedlo bezdomovcom, usmiať sa na niekoho a už len tým ho urobiť šťastným , prečo to neurobíte aj vy starší? Skúšali ste len tak svojej rodine či priateľom zavolať aspoň raz a povedať: Ahoj, mám ťa rád? Bez toho , že od neho niečo potrebujete ? Ak nie, skúste…A zamyslite sa všetci tí, ktorí obviňujete nevinného muža, ktorý má veľké srdce, súcit s chorými, staršími, či deťmi, tohoto muža posielate do väzenia….My, mladí vám prajeme pekný deň.

20. rokov od vstupu Slovenska do NATO, prezidentka Zuzana Čaputová, Marián Kurilla

Garancia bezpečnosti či strata suverenity? Slovensko chráni povestný „bezpečnostný dáždnik“ z NATO už dvadsať rokov

29.03.2024 09:30

NATO presadzuje predovšetkým mierové riešenie sporov. Ak však diplomatické úsilie zlyhá, disponuje vojenskými silami pre zabezpečovanie krízového manažmentu.

Maryland most

Maryland dostane od vlády po zrútení mosta 60 miliónov dolárov

29.03.2024 08:37

Dvoch robotníkov sa podarilo zachrániť, u ďalších šiestich už úrady potvrdili úmrtie.

Fabrika Kia - Teplička nad Váhom

Vláda chce zaplátať migrantmi zo Strednej Ázie dieru na trhu práce. Ako útok v Moskve zmení tento zámer?

29.03.2024 08:00

Po tom, čo skupina teroristov pôvodom z Tadžikistanu zabila v Moskve 139 ľudí, sa slovenské zložky rozhodli posilniť bezpečnostné opatrenia

Rusko, Ukrajina

ONLINE: Takmer 100 dronov a rakiet. Masívny ruský útok opäť cielil na ukrajinskú energetiku. Poliaci poslali do vzduchu lietadlá

29.03.2024 07:45, aktualizované: 10:02

Rusko masívne útočí na ukrajinskú energetiku, ktorá je v zložitej situácii. Keď Rusi spúšťajú útoky, Poliaci posielajú do vzduchu lietadlá.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1
Celková čítanosť: 1737x
Priemerná čítanosť článkov: 1737x

Autor blogu

Kategórie

Archív